Alertă! Focar de Covid 19 la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

Zece salariați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost depistați în pozitiv la coronavirus în ultimele două săptămâni. Șase dintre ei își desfășoară activitatea la Unitatea de Primiri Urgențe și au și au fost confirmați cu Covid-19 în ultimele 24 de ore.

În urma raportării de la ora 14:00, a Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (SPIAAM), din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, din data de 25 septembrie 2021, au apărut modificări în ceea ce privește numărul angajaților unității medicale depistați pozitiv la coronavirus. Astfel, în ultimele 14 zile, au fost depistați pozitiv un număr total de 10 angajați.
În afară de cei patru angajați de la Gastroenterologie, Neurologie, Ortopedie-Traumatologie și UPU, astăzi au mai fost depistați pozitiv la COVID-19 încă șase (6) angajați ai Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Aceștia își desfășoară activitatea la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu și manifestă forme ușoare ale bolii, tratându-se la domiciliu. În prezent, activitatea UPU nu este afectată”, au transmis, sâmbătă seara, reprezentanții unității medicale.