Alianța colților scoși: Banii necuveniți, argument în scandalul dintre Iriza și Iordache

Război la vedere între reprezentanţii PSD şi ALDE din judeţul Gorj. Deşi formează o alianţă la nivel central, membrii celor două partide îşi dau la “gioale” de câte ori au ocazia.  Declaraţiile lui Ion Iordache, noul lider ALDE Gorj, împotriva lui Sorin Boza, managerul CEO, i-au iritat la culme pe social-democraţi, care au început să-l ia la rost pe actualul președinte de la Târgu Jiu al liberalilor democrați. Senatorul Scarlat Iriza a spus că firma lui Iordache, YDAIL, toacă pur şi simplu banii pe care CEO i-a alocat pentru a finanţa reabilitarea unui drum.

“În momentul de față se duc prea mulți bani pe lucrări făcute de mântuială. În momentul de față se face un drum betonat de la Turceni la Motru, prin Miculești-Slivilești, și acel drum se face în bătaie de joc. Acest drum îl face firma lui Iordache, auto-numitul președinte ALDE Gorj. Eu nu am văzut asemenea cofrag de când eram copil, acum 50 de ani. Un cofrag făcut de câteva scânduri şi sprijinit de câteva lemne tăiate din marginea drumului. Nu ştiu cum compartimentele din CEO nu au zis STOP acestor lucrări. Nu mai suntem în secolul XVIII”, a spus, la Radio Infinit, Iriza.

În schimb, Iordache a spus că parlamentarii ca Scarlat Iriza au fost şi sunt o frână pentru progresul economic al ţării. Liderul ALDE Gorj a lansat afirmaţii și mai dure, susţinând că Iriza s-a făcut remarcat mai degrabă ca un cămătar. Marea problemă a judeţului nostru este că din cauza acestor oameni, care au avut o abordare nenorocită, ca şi acum, s-a distrus capitalul din judeţ. Când cineva a vrut să facă treabă, în loc să încurajeze şi să sprijine oamenii cu iniţiativă privată, au sărit la gâtul lor ca să-i încurce. Să-i fie ruşine! Oamenii de nimic ar trebui scoşi afară din judeţ. El munceşte la Bucureşti pentru el. Suntem pe ultimele locuri din ţară la capitolul investiţii. Avem o infrastructură extrem de proastă, parlamentarii nu au făcut nimic pentru Gorj. Lucrările noastre sunt foarte bune, beneficiarii vor să lucreze cu noi. Abordarea noastră e serioasă, dacă apare o problemă o remediem. Iriza nu a făcut nimic, decât a dat bani cu camătă”, a replicat Iordache.

Articolul precedentNucleara! Caragea ar fi fost solicitat să facă parte din echipa PSD-ului
Articolul următorÎncă un tânăr drogat adunat de pe străzile Târgu Jiului