Alt eveniment feroviar în România: Un tren care transporta tehnică militară a deraiat

 

Un tren care transporta tehnică militară a deraiat, vineri seara, pe raza Regionalei Brașov, pe Magistrala 300, între Brașov și Sighișoara.
Evenimentul s-a produs la ora 20,30, pe raza SRCF Brașov, pe secția de circulație Brașov – Sighișoara (linie dublă, electrificată), pe firul 2 de circulație, la ieșirea din stația CF Beia.

Astăzi, 17 martie 2023, CFR Călători informează că ciculația trenurilor între stațiile Cața și Beia poate fi afectată din cauza deraierii unui tren de marfă, circulația trenurilor realizându-se pe un singur fir. La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților competente care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului. Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă pe respectivul fir, pot fi posibile întârzieri ale trenurilor de călători, dar și ale altor trenuri din graficul de circulație pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește pentru înţelegere”, a transmis CFR Călători.

 

IMAGINI: