Analist: Piedone este dezechilibrat, pierde alegerile și iese din politică.

Miron Mitrea, fost lider sindical, ministru, în prezent analist, cred că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, va pierde cursa pentru Primăria Capitalei, eșec ce îi va încheia și cariera politică.

 

Cristi Popescu a fost surprins de intrarea în joc a lui Gabriela Firea și Sebastian Burdjua și nu mai reușește să își calibreze campania. Erau tot felul de discuții înainte de a intra Gabi în joc. Îl știu de mult pe Cristi Piedone, dar acum este dezechilibrat, fiindcă este conștient că și-a pierdut campania.

Cred că este o greșeală, pentru că nu face decât să ajungă jos în sondaje. Azi, Piedone, care înainte de intrarea lui Firea si Burduja, se bătea cu Nicușor Dan, cred că se va lupta abia pentru locul 3. Se vede că e este frustrat. Jurnaliștii nu sunt întotdeauna comozi, uneori sunt obraznici.

Dacă nu ai stomac pentru așa ceva, nu știu dacă reziști în politică. El, totuși, are stomac de politician, dar nu se vede decât pe locul 4, iar asta l-a frustrat. Dacă a ajuns să îl bage și pe băiatul său în joc, este o tâmpenie să dai un jurnalist în judecată că te-a bruscat, tu, care umblai cu 50 de gealați după tine.

Își mănâncă șansele și la Sectorul 5. Pierde în mod cert Bucureștiul, pierde și Sectorul 5, în proporție de 90% și iese din politică. Am mai văzut cazuri ca acesta. Piedone a avut o campanie bună, însă atunci când a intrat Firea n-a înțeles că ar fi trebuit să se retragă”, a spus Mitrea.

Articolul precedentNoua centrală de la Iernut va produce energie electrică în acest an
Articolul următorGalerie foto! Târgu Jiu: Impresionant! O mare de oameni a participat la procesiunea dedicată Sfinților Împărați Constantin și Elena