Apă nu, explicaţii ioc! Romanescu invită reprezentanţii Aparegio şi ai Consiliului Judeţean în faţa cetăţenilor

Societatea Aparegio nu a oferit cetăţenilor municipiului Târgu Jiu justificări pertinente prin care să se explice cauzele problemelor de la alimentarea cu apă semnalate în ultimele zile de locuitorii municipiului. În condiţiile în care firma de apă şi canal, la care acţionar majoritar este Consiliul Judeţean, nu se sinchiseşte să îşi respecte clienţii, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, vrea să organizeze o dezbatere publică pentru lămurirea situaţiei. Aceasta urmează să aibă loc luni, 9 septembrie, începând cu ora 16:00, la Sala de Spectacole a Teatrului ”Elvira Godeanu”. Edilul-şef invită în faţa cetăţenilor reprezentaţii Aparegio, ADIA şi ai Consiliului Judeţean, în fapt diriguitorii societăţii de apă şi canal.

”Să mergem, împreună, în faţa cetăţenilor municipiului, să le explicăm oamenilor cum s-a ajuns în această situaţie şi dacă societatea este capabilă sau nu să se ocupe în continuare de aceste servicii”, arată Romanescu.

Primarul reaminteşte că municipiul Târgu Jiu, prin cetăţenii săi, ţine Aparegio în viaţă, iar oamenii au dreptul să ştie de ce nu beneficiază de servicii cel puţin decente, de ce se tot majorează tarifele în condiţiile date.