Apel al președintelui Consiliului Județean: Dați dovadă de responsabilitate

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a făcut un nou apel public la rațiunea cetățenilor, dorind să transmită importanța respectării măsurilor impuse în încercarea de a limita răspândirea COVID-19. Din nefericire, numărul infectărilor cu noul coronavirus crește pe zi ce trece în rândul gorjenilor, iar tot mai multe persoane nu catadicsesc să se protejeze și, în același timp, să își protejeze semenii.

Dragi gorjeni,
M-ar fi bucurat nespus să vă pot transmite că nu mai sunt motive să ne temem din cauza epidemiei de Covid-19, dar, din păcate, nu este așa.
Iată de ce fac un apel la voi, toți, rugându-vă să dați dovadă de responsabilitate, așa cum ați făcut și până acum, și să respectați, în continuare, regulile impuse de starea de urgență.
Limitați ieșirile din casă la strictul necesar, iar atunci când sunteți totuși nevoiți s-o faceți, încercați să vă rezolvați problemele cât mai repede, respectând totodată regulile de distanțare socială!
Știu că nu mai aveți răbdare, știu că vi se pare greu, dar nu mai este chiar foarte mult până când aceste reguli vor fi mai relaxate.
Până atunci însă, vă rog să vă gândiți, în primul rând, la sănătatea voastră și a celor dragi vouă, și să stați acasă”, a transmis președintele Consiliului Județean.