Arestat! Și-a amenințat soția internată în spital, după ce o bătuse

S-a întâmplat la Târgu Jiu, unde un bărbat de 43 de ani a ajuns în arest după ce și-ar fi amenințat soția aflată pe patul de spital. Femeia de 26 de ani a fost internată tocmai în urma unei agresiuni careia i-ar fi autor soțul său. Poliția deja efectua cercetări într-un dosar ce viza fapte de violență ale bărbatului, el fiind vizat de anchetă după ce a fost la locuința soacrei, acolo unde se afla soția, și le-ar fi lovit pe amândouă.

Tânăra soție a ajuns la spital, însă bărbatul nu s-a potolit. Acesta a mers la căpătâiul suferindei și, înarmat cu un briceag, ar fi amenințat-o.

”În urma investigațiilor medicale, tinerei i-a fost stabilit diagnosticul leziuni trumatice, care s-ar fi putut produce cu un corp dur și comprimare cu mâna, fiind examinată de medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală, necesitând pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale, fără să îi fi fost pusă în primejdie viața”, a informat IPJ Gorj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, port fără drept de obiecte periculoase și violență în familie.