Gorjenii joacă la Cluj, astăzi vedem Pandurii la televizor

Formația Pandurii Târgu Jiu se deplasează la Cluj Napoca, acolo unde, în ultima etapă a campionatului, va întâlni FC Univesitatatea, din localitate. Clujenii au prima șansă la baraj și tratează meciul cu gorjenii cu foarte mare atenție, convinși că la Ploiești echipa gazdă se va impune ușor în fața grupării din Clinceni, deja promovată. Pandurii a mers la Cluj cu multe rezerve și jucători de la juniori, dintre cei care au prins constant prima echipă sau au jucat, doar Bratu, Vasilescu, Patrick Popescu și Trancă fiind în lot. Antrenorul Adrian Bogoi spune că meciul nu este considerat unul de vacanță.

”Ne-am pregaătit pentru acest meci ca pentru oricare altul. Sunt trei puncte puse în joc, chiar dacă noi stăm fără griji. Nu este problema noastră ce griji au alții”, a declarat Bogoi.

Partida va începe la ora 17.00 și va fi televizată pe DigiSport. Ni s-a sugerat să-l urmărim cu atenție pe tânărul Robert Dănescu (foto), 19 ani, mijlocaș central, care, se pare, la Cluj va primi mai multe minute.