Atac PSD la conducerea PSD de la ApaRegio. Romanescu: Nu mai puteți să rezolvați nimic?

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a reacționat dur după ce Gabriel Giorgi, consilier județean PSD, a atacat pe rețelele de socializare conducerea ApaRegio Gorj, numită, susținută și controlată chiar de partidul din care face parte.
Gorgi s-a plâns că la Ursați-Polata, sâmbătă, 19 iunie, orele 23:20, nu funcționa alimentarea cu apă, iar Romanescu se întreabă dacă nu cumva situația de la ApaRegio este atât de gravă încât nici cei care țin frâiele să nu mai poată rezolva problemele de la compania de apă și canal.

ROMANESCU…

Noaptea minții: un consilier județean al PSD se plânge de serviciile APAREGIO!
1. APAREGIO are ca acționar majoritar Consiliul Județean!
2. PSD are majoritate în Consiliul Județean!
3. Conducerea APAREGIO este formată din membri PSD!
Dacă nici voi, care controlați APAREGIO, nu sunteți în stare să rezolvați multele probleme ale societății, cine să le mai rezolve?
Dacă problemele pe care APAREGIO ni le-a creat nouă, târgujienilor, nu v-au sensibilizat în toți acești ani de când vi le semnalez și ne-ați ignorat șmecherește până acum, iată că aveți și voi de suferit și ar fi momentul să acționați! Măcar acum, în al doisprezecelea ceas.
Situația ar fi extrem de amuzantă, dacă n-ar fi tragică. Sunt ani de zile de când cer Consiliului Județean să ia măsuri cu societatea care furnizează apa în județ și nimeni nu spune nimic!
Acum, Gabriel Giorgi, consilier județean din partea PSD, a ajuns să se plângă de serviciile unei societăți aflate, practic, în subordinea sa și a colegilor săi!
Stimabililor, puneți mâna pe telefoane și rezolvați problema! Sau ați ajuns în punctul în care nu mai puteți rezolva nimic?”, a transmis primarul.

CE A SCRIS GIORGI…

Este ora 23.20, suntem în cod portocaliu de ploi și în cartierul târgujian Ursați-Polata nu avem apă la rețea!!! Oare cine este de vină?!?!
Să-i fie rușine conducerii ApaRegio că-și permite să-și bată joc de sute de târgujieni!”. 

CARAGEA, REPLICĂ PENTRU CONSILIERUL JUDEȚEAN

Viorel Caragea, fost șef al IPJ Gorj, a intervenit la cele arătate de Gabriel Giorgi și i-a reproșat problemele de la Stația de Epurare.

Tu, Giorgi, ai facut praf stația de epurare. Cu Teodorescu, Văcaru si Ciprian. Sunteți distrugătorii Gorjului, pentru o perioada de timp. Dar, Tic-Tac, Tic-Tac …”, a scris Caragea. 

CAPTURĂ