Atelierul de zgomote Iordache trăncăne electoral: Numai să vrea și ajunge primarul Târgu Jiului

Din proprie ințiativă sau consiliat, Ion Iordache, liderul ALDE Gorj, s-a tranformat într-un atelier de zgomote. Pe unde trece,  fostul primar al orașului Turceni sparge, îndoaie, lovește cu ciocanul tablele, doar-doar o să fie reamarcat în ipostaze muncitorești. Omul de afaceri ține morțiș să fie văzut asundând, știe/a fost învățat că asta dă bine. ”Discursul” pregătit pentru electorat, într-o ocazie unică ce s-a vrut valorificată la maximum, a început să tremure pe hârtie de frica lui Dragnea, iar, mai nou, întâmplător sau nu, după semnarea unui contract important cu Consiliul Județean, Iordache pare să fi uitat ȘI de Sorinel Boza. E care pe care, groapa de gunoi și multe afaceri, așa că fostul liderul ALDE s-a reorientat. Dar nu s-au schimbat multe, îi sunt vitali decibelii, îl țin în atenția publicului. Joi, la Radio Infinit, a transmis orașului Târgu Jiu că NUMAI să vrea și îi va fi primar. Și, elementar, nu poate ajunge primar fără să dea cu Romanescu de pământ. El sau oamenii pe care vrea să îi controleze. Luptă și dă-i, și dă-i și luptă, Iordache a început să dea vorbele la turație maximă. Să-l știe lumea și poporul. Eventual, chiar să-l roage frumos să preia frâiele județului și ale orașului. 

Mai sigur pe el decât în fața lui Dragnea, cel ce se vrea dirijorul politicii județene a vorbit despre viitorul capitalei Gorjului.

“Pot să iau în calcul o astfel de variantă (candidatura pentru Primăria Târgu Jiu n.red.), dar în momentul de faţă nu am intenţia de a candida. Vrem să identificăm la nivelul municipiului o echipă care să conducă administraţia din Târgu Jiu şi, bineînţeles, şi un lider. Sincer, vă spun, în momentul de faţă nu mi-aş dori, iar dacă voi hotărî, la un moment dat, să mă implic şi să candidez, voi câştiga cu siguranţă. Credeţi-mă, ştiu ce am de făcut. La fel am am făcut şi la Turceni, intenţia mea a fost să dau o direcţie bună comunităţii. Am depus şi am obţinut foarte multe finanţări, la care se mai lucrează şi acum”, a declarat Iordache la Radio Infinit.

Romanescu a replicat amuzat, spunând că Iordache nu poate fi interesat în mod direct de Primăria municipiului, pentru că nu ar fi în avantajul său.

“La contractele de zeci de milioane de euro pe care dânsul le are în momentul de faţă cu Consiliul Judeţean nu cred că este interesat neapărat de o candidatură la Primăria municipiului Târgu Jiu, pentru că nu cred că doreşte să trăiască dintr-un salariu de primar. Sunt convins că domnul Iordache are acolo un candidat surpriză, şi aici mă refer la domnul Lădaru, poate dublează rezultatele din 2017. Dânsul este într-o campanie electorală, îl pot înţelege, dar eu am foarte multe lucruri de făcut în municipiul Târgu Jiu. Nu o să-i ofer notorietate prin răspunsurile pe care i le dau. Îl salut pe domnul Iordache şi îl anunţ că alegerile vor fi câştigate tot de mine, în 2020, din partea PNL”, a spus primarul municipiului Târgu Jiu