Au dat până l-au zdrobit! Bătrân ucis în propria casă de doi băieți și o fată

 

Trei tineri, doi băieţi şi fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, din Arad, au fost reținuți de polițiștii, fiind principalii suspecți într-un dosar de omor şi tâlhărie.  Cei trei sunt suspectaţi că au intrat în casa unui bătrân de 87 de ani, pe geamul băii, iar când acesta i-a prins la furat l-au omorât în bătaie. La plecare, tinerii au luat 800 de lei şi două telefoane mobile.

La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat,prev. de art. 189 al. 1 lit. d C.p. rap. la art.188 al. 1 C.p. şi tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. 1 lit. d,f Cp. Rap. la art. 233 C.p., de către trei persoane, doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. În urma investigaţiilor efectuate în cauză a rezultat că la data de 11.07.2022, în locuinţa sa situată în cartierul Aurel Vlaicu din mun. Arad a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin (numitul G.S.), în vârstă de 87 de ani care prezenta multiple leziuni traumatice la nivelul capului, membrelor şi toracelui, iar camerele apartamentului prezentau urme de răvăşire. Din locuinţă au fost sustrase duoă telefoane mobile şi sume de bani.

În fapt, în noaptea de 10/11.07.2022 cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei cu privire la care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri. Aceştia au pătruns în apartamentul victimei prin escaladarea geamului de la baie. După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit,i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să-l lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victim până a căzut la podea. La plecare suspecţii au sustras 2 telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 lei.

În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi, iar urmărirea penală este în desfăşurare, se arată în comunicatul emis de Parchet.

Articolul precedentGorj: Bărbat găsit inconștient printre copaci
Articolul următorNicolae Ciucă: Fonduri europene pentru sistemul de irigații din România