Au prins glas: Un primar PSD crede că serviciile trebuie să stea cu ochii pe depozitele de cărbune

Primarul din Turburea, Ion Bîrcă, spune că Ministerul Energiei este o pălărie prea mare pentru ALDE, care ar trebui să cedeze acest segment important PSD-ului. Acesta mai crede că serviciile secrete ar trebui să știe situația depozitelor de cărbune și să informeze în timp util conducerea țării .

“Nu zic că nu sunt oameni competenţi în ALDE, dar este un partid mic la ora actuală. Este prea mare acest minister pentru ALDE. La ora actuală, Partidul Social Democrat trebuie să gestioneze acest minister, pentru că uitaţi ce se întâmplă, nu avem rezerve de cărbune. Serviciile secrete de asta ar trebui să se intereseze şi să-i informeze pe acei oameni care sunt puşi în fruntea ţării. Peştele de la cap se împute, dacă vrei să faci treabă nu ai decât o singură soluţie: oameni competenţi, oameni noi”, a spus Bîrcă la Radio Infinit.

Declaraţia lui Bîrcă l-a amuzat pe primarul de la Rovinari, Robert Filip, un cunoscut contestatar al lui Sorin Boza, actualul manager CEO. Filip a mai spus că nu crede nici în “poveştile” cu schimbul de ministere între partidele ce formează alianţa la nivel central.

“Sunt foarte trist că CEO  a ajuns în situaţia în care a ajuns, şi cred că toată lumea ştie că, într-o proporţie covârşitoare, tot oamenii PSD-ului au adus complexul unde l-au dus. Mi se pare amuzant că încă se poartă discuţiile acestea, există un protocol la nivel naţional. Nişte domni de la PSD au ieşit public de nenumărate ori şi au zis că ei sunt mari manageri, că Sorin Boza este om serios, cel mai inteligent, că îi fac loc la PSD şi, culmea, acum când sunt probleme, nu mai e bun, vor ministerul….Dacă au minţit în situaţiile cu cărbunele, au minţit în tot ce au făcut, au angajat 300 de oameni la TESA de când e Boza director, iar oamenii aceşti abia un primit, după lungi negocieri, 500 de lei. Puteau să facă multe lucruri, înainte să ajungă oamenii în stradă, dar n-au vrut”, a declarat Filip.

Articolul precedentPandurii: Pîrvulescu a plecat la U Cluj
Articolul următorCodrin Șefănescu anunță că nu s-a renunțat la amnistie și grațiere, nici la ordonanța pe coduri