Autospeciale noi pentru jandarmii gorjeni

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tudor Vladimirescu Gorj a primit 13 autospeciale noi. Acestea vor fi repartizate jandarmilor de la Târgu Jiu, Motru, Târgu Cărbunești, Bumbești Jiu, Novaci și Rovinari, precum și celor ce execută misiuni cu specific montan la Runcu, Tismana și Rânca.

 

Intervenţia la solicitările cetăţenilor din zona de responsabilitate a jandarmilor gorjeni va fi realizată MAI bine datorită celor 13 autospeciale marca Dacia Duster şi Logan, repartizate Inspectoratului de Jandarmi Judeţean <<Tudor Vladimirescu>> Gorj.
Astfel, au fost primite un număr de 8 Dacia Duster şi 5 Dacia Logan, care vor fi utilizate de jandarmii gorjeni în misiunile de ordine publică, în mediul urban și rural.
Aceste autospeciale au fost achiziționate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și direcționate către Jandarmeria Română, ulterior repartizate către unităţile din teritoriu. Autospecialele vor fi repartizate structurilor de ordine publică din municipiile Târgu Jiu şi Motru și din localităţile Tg-Cărbuneşti, Bumbeşti-Jiu, Novaci, Rovinari, precum şi la posturile montane de jandarmi din Rânca, Runcu şi Tismana, pentru asigurarea unei mobilități mai eficiente și o mai mare vizibilitate în stradă”, au transmis reprezentanții IJJ Gorj.