Incendii! O persoană necunoscută a pus foc unei gospodării din satul Dobrița

Două autospeciale de pompieri de la Detașamentul din Târgu Jiu, o ambulanță SMURD și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj au intervenit în noaptea de luni spre marți la un incendiu ce se manifesta la o gospodărie din satul Dobrița, comuna Runcu.

”La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la un adăpost de animale și o anexă gospodărească, cu posibilitatea de propagare la construcțiile învecinate”, a transmis ISU Gorj.

Pompierii au reușit să localizeze și să stingă focul, nefiind înregistrate victime. Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Tot în noaptea de luni spre marți, până în primele ore ale dimineții, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru stingerea flăcărilor ce cuprinseseră o autoutilitară. Evenimentul a avut loc în jurul orei 4,45, pe Defileul Jiului, la 25 de kilometri de Bumbești Jiu. Acolo s-a deplasat în cea mai mare viteză un echipaj al Gărzii de Intervenție din Sadu. La ajungerea pompierilor militari focul se manifesta generalizat, autovehiculul fiind cuprins în totalitate de flăcări. Cauza probabilă a incendiului a fost un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.