Avertisment pentru CSU Craiova înaintea meciului cu Hapoel Beer Sheva: Sunt mai buni ca noi!

CSU Craiova nu va avea o misiune deloc ușoară cu Hapoel Beer Sheva, în play-off-ul Conference League, avertizează fostul fotbalist Robert Niță, legitimat la echipa din Israel în anul 2004.

Fotbalul din Israel este peste cel de la noi. Noi nu mai avem porțile deschise nici acolo. Sunt mai buni ca noi! Nu există în Israel jucători neplătiți, iar contractele sunt garantate de cei de la Federație. În România, doar două-trei echipe nu au probleme. În acest context, m-a mirat ce a spus domnul Sorin Cîrțu, că Universitatea Craiova are un culoar favorabil în Conference League. Nu le va fi ușor! Să nu uităm că au eliminat-o pe Lugano cu o dublă victorie.

Spre deosebire de ceea ce se întâmplă în România, ei sunt foarte corecți, profesioniști, au disciplina muncii. Atunci când am jucat eu la Beer Sheva, patronul n-a fost niciodată în vestiar. Iar când am plecat din Israel, mi-au dat un salariu în plus, erau mândri că a jucat un străin la ei. În plus, am primit și o cupă din partea lor. Între timp, clubul a fost vândut către o doamnă foarte ambițioasă”, a spus, pentru Prosport, Robert Niță.

 

Meciul tur al confruntării CS Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva se va disputa joi, 18 august, de la ora 20:30, pe stadionul din Drobeta Turnu Severin.