Avertismentul lui Romanescu: Vă garantez! Unii vor ajunge unde le este locul

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a tunat și a fulgerat joi în fața jurnaliștilor gorjeni. Edilul-sef este revoltat din cauza unor piedici, despre care spune care spune că vin din partea PSD și ApaRegio. Primarul a fost foarte radical, avertizând că unii vor ajunge ”acolo unde le este locul”.

”Va veni într-o zi și momentul decontului. Vă garantez! Pentru toate mizeriile care se fac, și acum pot să vă dau, în premieră, și PSD-ul și ApaRegio, reprezentanții PSD-ului, nu vreau să-i implic pe prietenii mei în chestia asta, încearcă să blocheze canalizarea de pe Bicaz. Cu dovezi, nu vorbesc în necunoștință de cauză, se încearcă blocarea investiției de peste Bicaz, care este începută și are toate autorizațiile necesare. Se încearcă cu tot felul de telefoane care se dau pe la miniștri și secretari de stat, să facă tot ce depinde de ei să blocheze această investiție. Toate aceste lucruri, într-o zi, li se vor deconta. Toate instituțiile publice care au fost implicate în aceste mizerii care s-au petrecut în Târgu Jiu vor fi plătite cu vârf și îndesat, prin reprezentanții lor sau ca entitate. Vă garantez că la viitorul guvern, s-ar putea să fie unii dintre ei, nu pe Vasile Alecsandri, că nu e încăpătoare, dar s-ar putea să fie în altele. Poate îl urmează pe Dragnea, poate urmează pe altcineva. Deci vor merge acolo unde le este locul”, a încheiat, cu subînțeles, Romanescu. 

Acesta a mai spus că au fost puse bețe în roate și în alte situații, pomenind giratoriul de la Bârsești și introducerea rețelei electrice în subteran.