Bășcălie la adresa polițiștilor: WWW. POLITIAROMANA.RO, CEL MAI SIGUR MAGAZIN DE PYRO!

Ultrașii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan au taxat incidentele petrecute între polițiști și jandarmi, miercuri, în fața Palatului Cotroceni, la București. Totodată, suporterii solicită permiterea accesului publicului pe stadioane.

Reamintim, sindicaliștii din poliție au protestat, prezentându-și mai multe revendicări, și, la un moment dat, au aprins fumigene, atribut specific galeriilor echipelor de fotbal. Invocând mai multe motive, jandarmii au aplicat amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

Evenimentele de miercuri ”au inspirat” PCH, suporterii postându-se, în noaptea de joi spre vineri, cu bannere în fața sediului central al Jandarmeriei Române și la intrarea principală a Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”.

 

WWW.POLIȚIAROMANA.RO

CEL MAI SIGUR MAGAZIN DE PYRO!”, s-a afișat la Academia de Poliție.

 

PENTRU O FUMIGENĂ DATĂ, M-AI CONFUNDAT,

AI CREZUT CĂ SUNT ULTRAS ȘI M-AI AMENDAT!”, s-a transmis, chiar din fața unității, jandarmilor.

 

În timp ce polițiștii protestează în stil ultra’, iar colegii lor de la jandarmerie acționează din instinct la vederea fumigenelor, suporterii admiră spectacolul. Azi-noapte au fost afișate 2 mesaje, unul la Academia de Poliție, unul pe strada Jandarmeriei, ceea ce ne dă impresia că cele 2 instituții ne folosesc nu doar ca sursă de a-și „procura” materialele de protest, cât și ca sursă de inspirație.
Cu toate astea, cu dorul de stadion, ne întrebăm <<cu noi cum rămâne>>?’‘, au transmis reprezentanții PCH.
Imagini: