Baschet: Berculescu, Berca, Gheorghe și Borșa rămân la CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu va beneficia și în sezonul următor de aportul jucătorilor Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Gheorghe și Alin Borșa. Anunțul a fost făcut de primarul Romanescu, edilul subliniind că echipa CSM este una cu adevărat profesionistă. Reamintim, formația de baschet CSM Târgu Jiu va evolua alături de cele mai bune entități sportive din România, pe prima scenă baschetbalistică a țării.

Camil Berculescu, Alexandru Berca, Andrei Gheorghe și Alin Borșa au semnat contractele și vor juca și sezonul viitor pentru CSM! Au fost destul de multe oferte foarte tentante pentru acești jucători, dar au preferat să rămână aici. Am clădit un club puternic, ale cărui rezultate sunt de necontestat. Suntem o forță în sportul național, iar asta se datorează jucătorilor care au muncit enorm, antrenorilor de excepție, dar și celor din conducere. Este munca adevăraților profesioniști!
Așa cum am mai spus, CSM trebuie ținut departe de politic și trebuie condus exclusiv de experți din lumea sportului. Se dovedește că am avut dreptate. O arată rezultatele, calitatea sportivilor, faptul că jucătorii se simt bine aici, aleg să rămână la noi și fac performanță.
Anul acesta, echipa de baschet a CSM va întâlni cele mai puternice echipe din Liga Națională, iar trei echipe de baschet din Târgu Jiu, categoria 13 ani, 14 și 15 ani, vor juca, în luna august, finalele competițiilor pe care le-au început.
Succes tuturor!”, a transmis primarul.