Baschet – Liga Națională: Cine ar fi crezut?! CSM Târgu Jiu câștigă, din nou, în fața Stelei, la București, într-un final dramatic

CSM Târgu Jiu are nevoie de o victorie, acasă, la Sala Sporturilor din municipiu, pentru a continua și sezonul viitor în Liga Națională de Baschet.
Echipa din capitala Gorjului a obținut zilele acestea două rezultate la care puțini sperau, două victorii în fața Stelei, în play out-ul competiției.
După ce marți trupa din Târgu Jiu a câștigat la o diferență de opt goluri, joi seara, tot în Capitală, baschetbaliștii de la CSM au reușit victoria la ultima aruncare a jocului, o reușită de trei puncte a lui Porter Troupe, scor 91-92 (26-30, 21-20; 14-24, 31-17), și mută seria în orașul din nordul Olteniei, cu avantaj 2-0.

 

Kresimir Basic: Nu este nimic de sărbătorit

 

Un meci cu o presiune mare pentru ambele echipe. Noi am crezut până la final că putem câștiga și pentru asta trebuie să îi felicităm pe jucători pentru mentalitate și efortul depus. De asemenea, un mare plus l-au adus fanii care au venit de la Târgu Jiu și au fost aproape de noi și care ne-au împins de la spate pe final sa obținem o victorie. Când crezi în tine, în colegi, și lupți, orice este posibil. Nu este nimic însă încheiat, astăzi sărbătorim, mâine ne odihnim și de sâmbătă ne întoarcem în sală să pregătim următorul meci”, a spus, după joc, antrenorul CSM Târgu Jiu.