Bătut de concubină, a solicitat ordin de protecţie

La cîteva zile după ce o femeie din Dâmboviţa a bătut doi bărbaţi, în timp ce se afla într-un bar, o altă româncă este cercetată pentru acte de violenţă, în acest caz, exercitate asupra iubitului său. Concubinul celei din urmă a solicitat şi obţinut ordin de protecţie împotriva femeii, după ce a reclamat că în urma unui conflict verbal partenera l-ar fi agresat fizic.

La data de 25 octombrie 2019, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi, totodată, au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru un bărbat de 40 de ani, din Bistriţa. Din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, în urma unor discuţii în contradictoriu cu concubina sa, o femeie de 44 de ani, din Bistriţa, bărbatul ar fi fost lovit de aceasta. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului de Ordine Publică, fiind întocmit dosar penal pentru violenţă în familie”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Articolul precedentPleacă Olguţa după reîngimentarea lui Guşă? Mesaj dur: Îmi este greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în PSD
Articolul următorTârgu Jiu: Amendat, după ce ”a aterizat” cu măgarii pe strada Aviatorilor