Bogoi – Pandurii: Am avut foarte mare răbdare, jucătorii trebuie plătiți. Nu Moș Crăciun trebuie să ne aducă banii

Pandurii Lignitul Târgu Jiu și-a luat la revedere pe 2018 de la propriii suporteri cu o victorie, însă pauza ce se apropie nu vine cu lucruri așezate la echipă. Antrenorul Adrian Bogoi a făcut un scurt bilanț al acestei părți de sezon, un tur plus două etape.

”Indiferent ce vom face la Pitești, pot spune deja că am strâns un număr important de puncte. Se putea, într-adevăr, și mai bine. Nu mai vorbesc iar de cauze, le-am spus la vremea respectivă, dar puteam să avem cel puțin 10 puncte în plus. Este, în continuare, bătaie mare pentru evitarea retrogradării. Din punct de vedere al banilor, noi suntem în aceeași situație ca Brăila și ACS Poli. Toate trei suntem în insolvență, însă ei au 8-9 puncte, și sunt la coada clasamentului, noi avem 28 de puncte și suntem la mijloc. Repet, în mare sunt mulțumit de parcursul din acest an. Avem cea mai tânără echipă din serie”, a precizat antrenorul de la Pandurii.

În timp ce Bogoi discuta cu presa, jucătorii, în cor, au începu să cânte în apropiere, solicitând drepturile salariale: ”Să vină banii!”. Vrând-nevrând, tehnicianul gorjenilor a trebuit să atingă și cel mai sensibil punct din club, banii, mai exact lipsa acestora.

”Băieții vor pleca în vacanță, după meciul de la Pitești. Vom trage linie după ultima etapă, cu FC Argeș. Eu sper să rămână majoritatea jucătorilor, fiindcă sunt adeptul continuității. Mai avem nevoie și de achiziții, fiindcă sunt posturi descoperite. Acționarii nu au dat, însă banii. Nu înțeleg de ce, fiindcă știu că s-a câștigat un proces. Jucătorii trebuie plătiți. Și eu, și toți cei care muncesc, inclusiv angajații de la club. Am avut foarte mare răbdare, dar sper să se rezolve, în special că vin sărbătorile de iarnă. Nu Moș Crăciun trebuie să ne aducă banii, ci acționarii”, a spus, răspicat, Bogoi.

Acesta a vorbit și depre fotbaliștii ce ar urma să plece către echipe mai puternice, subliniind că nu există oferte concrete.

Articolul precedentÎncătușat și dus în arest! A încercat să dea cu mașina peste fosta iubită
Articolul următorTolbă plină! Karatiștii gorjeni au cucerit zeci de medalii