Bombă! Concedieri și fără vouchere de vacanță la Primăria Rovinari

Robert Filip, primarul orașului Rovinari, a anunțat miercuri seara că în instituția pe care o conduce vor urma concedieri. Edilul-șef a precizat că a efectuat deja o evaluare a salariaților și 30 dintre ei vor pleca din primărie.

”În primăvara anului viitor o să tai în carne vie. O să plece acasă 30 de oameni care nu au de lucru, care nu își fac treaba. Să îi țin de ce? Să îmi consume banii inutil sau sau să piardă timpul prin birouri?”, a spus, la Tele 3,  primarul.

Robert Filip nu a precizat dacă principalii vizați de concedierile anunțate sunt salariații Apă Canal Salubritate SRL, firmă a Primăriei Rovinari intrată în insolvență din cauza managementul defectuos efectuat la nivelul autorității locale. Declarația acestuia a fost privită în anumite cercuri drept o amenințare voalată la adresa celor ce nu îi execută ordinele orbește.

Primarul a trecut în revistă și activitatea din Spitalul Orășenesc Rovinari, punctând aducerea unor specialiști. Totodată, s-a declarat nemulțumit de activitatea câtorva cadre medicale care nu ar da dovadă de profesionalismul impus de locul de muncă. Filip a mai anunțat că anul acesta niciun salariat al Primăriei Rovinari nu va primi vouchere de vacanță.

”Nu dau la nimeni”, a spus edilul.