Bombă urbană: Primăria a scos un munte de gunoi din apartamentul unui târgujian

S-a transformat într-un coșmar pentru tot blocul. Apartamentul său a devenit un adevărat depozit de gunoi menajer, iar vecinii au fost nevoiți să suporte situația. Încă o dată, autoritatea locală a intervenit și a scost un munte de gunoi menajer dintr-un apartament de pe strada Castanilor din Târgu Jiu. S-a făcut ”ordine”. Pentru cât timp, nu se știe. Nimeni nu crede că situația va dura o veșnicie.

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu au avut de furcă, luni, pe Aleea Castanilor din municipiu. Autorităţile locale au fost sesizate de o asociaţie de proprietari pentru că, în zonă, mirosul greu al deşeurilor era tot mai greu de suportat. Ajunşi la faţă locului, reprezentanţii Poliţiei Locale şi cei ai Edilitara au constatat că emanaţia neplăcută venea de la un apartament situat la etajul trei. Pentru a putea pătrunde în locuinţă, reprezentanţii celor trei instituţii au avut nevoie de un ordin judecătoresc. Nu mai puţin de 25 de metri cubi de gunoi au fost strânşi din apartamentul unui bărbat şi duşi la depozitul ecologic.

“Primăria a fost informată printr-o adresă scrisă de către Asociaţia de Proprietari Numărul 43, Aleea Castanilor, că în Blocul 3, Apartamentul 15, locuit de un anumit Dragomir Doru,  apartamentul ar fi invadat de gunoaie. S-a stabilit o acţiune împreună cu Poliţia Locală şi reprezentanţi de la Edilitara. Ne-am prezentat acolo şi am evacuat toată mizeria din apartament. A fost obţinută o hotărâre judecătorească pentru a pătrunde în acest apartament. L-am găsit pe proprietar acolo şi am obţinut şi acordul dumnealui de a face ordine”, a precizat, la Radio Accent, Alexandru Zaharia, director Edilitara SA.

 

 

Articolul precedentAmenzi ITM: O sută de milioane pentru că muncea în afara orelor de program din contract
Articolul următorRomanescu: Primăria are profit în administrarea parcării Rodna. O arată datele oficiale