Bulgarul Ivanov, singurul nevaccinat de la CS Universitatea Craiova, a fost exclus din lor

 

Bulgarul Antoni Ivanov, singurul jucător nevaccinat de la CS Universitatea Craiova, nu mai este primit în lot, anunță publicațiile sportive din Capitală.

Ivanov a fost anunțat la începutul anului 2022 că nu mai face parte din planurile lui Laurențiu Reghecampf și nu a făcut deplasarea cu grupul în Turcia, fiind trimis să se antreneze singur sau cu echipa a doua.

 

Eu n-am vorbit nici cu Reghecampf, nici cu Rotaru. Doar Ovidiu Costeșin (directorul general al clubului – n.red.) m-a sunat și mi-a zis că Reghecampf nu vrea să mă mai folosească și că să-mi caut echipă. Eu mai am încă un an și jumătate de contract. Nu mă gândesc să plec, doar fac ce trebuie să fac și aștept. Dacă vine un club, ok, dacă nu vine, asta e.

Da, sunt singurul nevaccinat. Nu am vorbit cu niciun club, doar fac antrenamente. Eu mă antrenez separat. Nu o să mă mai vedeți în echipă.

Mi-au zis că nici nu trebuie să mai vin la antrenamente, că pot să mă antrenez singur sau cu echipa a doua” a declarat Ivanov pentru Fanatik.

 

La echipa lui Mihai Rotaru se înregistrează un focar de COVID-19 după revenirea din cantonamentul din Turcia. Oficialii clubului au anunțat că zece jucători și trei oficiali au fost depistați pozitiv cu virusul asiatic după stagiul de pregătire susținut în Antalya.