Ca în vestul sălbatic! Aparegio a tăiat apa de la Hotel Sport, imediat ce Prunariu s-a împăcat cu Romanescu

Problemele dintre CS Pandurii, preşedinte Mihai Prunariu, şi Primăria Târgu Jiu nu sunt nici pe departe rezolvate. Optimist, după vizita ministrului Tineretului şi Sportului, Mihai Prunariu spera la soluţii care să aducă rezolvări, însă la numai câteva zile de la prezenţa lui Bogdan Matei, Aparegio a debranşat Hotelul Sport de la alimentarea cu apă. Asta în condiţiile în care hotelul este nefuncţional de ani buni, singurul consum fiind într-o cameră, de unde recepţionerele efectuează paza imobilului. Revoltat, Prunariu a anunţat isprava celor de la Aparegio, considerând că împăcarea sa cu primarul Romanescu a dus la această măsură a Aparegio.

‘Gata! S-au rezolvat problemele dintre club şi primărie. Aparegio a tăiat conducta de alimentare cu apă a Hotelului Sport. Cu această ocazie, s-au rezolvat şi problemele cu pierderile de apă din oraş. Mulţumesc, Aparegio! Mulţumesc, Traian Pătrăşcoiu! Probabil, ba nu, sigur, dacă nu mă împăcam cu Romanescu, nu se tăia apa. Hotelul Sport este nefuncţional, conducta alimenta o cameră din el, unde recepţionerele fac pază, până când se dă în folosinţă obiectivul. Câtă mizerie...”, a semnalat Prunariu.

Problemele dintre CS Pandurii şi Primăria Târgu Jiu nu au încă rezolvări, nici vizita ministrului Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, nefiind una salvatoare. Primăria a alocat bani pentru refacerea  părţii din Hotel Sport afectată de lucrările de la stadion, însă nu se poate interveni concret până când CNI nu va preda arena municipalităţii. Cât priveşte achitarea facturilor la apă de autoritatea locală, nu au fost identificate, deocamdată, căi legale prin care să se poată face.

”Soluţiile le putem găsi împreună, însă trebuie făcută distincţia între activitatea sportivă şi activitatea comercială desfăşurată de clubul Pandurii. Pentru sportivi sunt de acord ca aceste cheltuieli să fie suportate de către autoritatea publică locală, dar pentru activităţile comerciale, acolo unde clubul încasează bani, pentru închirierea de camere la hotel sau pentru alte evenimente, clubul trebuie să suporte utilităţile, şi la hotel, şi la cantină”, preciza primarul Romanescu.