Ca la Târgu Jiu: Eu te-am făcut, eu te omor! Pe cine sperie reîntoarcerea spectatorilor la ”polivalentă”?

Sportul din Târgu Jiu trece printr-o criză gravă care, se pare, nu se vrea depăşită. După ce echipele de fotbal, baschet şi handbal au fost puse pe butuci, politicul dă impresia că este speriat şi de primele rezultate frumoase obţinute de abia înfiinţatul Club Sportiv Municipal Târgu Jiu. După nici un an de participare în competiţii, la CSM se conturează o formaţie de handbal fete de perspectivă, dar situaţia nu este pe placul mai multor aleşi municipali. Aceştia reproşează conducerii faptul că la echipa ”mare” au fost aduse două tinere handbaliste din Ucraina, în condiţiile în care din Gorj nu ai de unde să selectezi senioare.

În CSM, în acest moment, 80%, 90% dintre cei care implicaţi în calitatea de director, expert, antrenori şi jucători, sunt gorjeni, sunt din Târgu Jiu. Nu poţi să faci performanţă, în condiţiile în care doreşti, la un moment dat, să participi onorabil într-o competiţie fără să aduci jucători din afară. Vreau să le aduc aminte celor de la Consiliul Local că una dintre jucătoare este adusă definitiv, şi poate cea mai bună jucătoare pe care o avem la clubul de handbal, este adusă în club de către oameni din mediul de afaceri’‘, a declarat primarul Romanescu.

Acesta a precizat că potenţialii sponsori ai echipelor CSM nu primesc semnalul potrivit prin aceste frământări generate de consilierii locali, care, subliniază edilul, nu asigură nici măcar finanţarea clubului.

Articolul precedentA murit Bogdan Niculescu-Duvăz, fost ministru şi lider FSN
Articolul următorÎntâlnire la ”Casa din pădure”: Greblă, strategii cu romii, înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale