Cafteală zdravănă în PSD Gorj, replică la loviturile lui Adi Tudor: Funcții politice a tot avut, să ne spună ce școli a făcut

Lovituri drept spre plexul viceprimarului Adrian Tudor trimise de preşedintele TSD Gorj,  Constantin Dumitraşcu. Liderul organizaţiei de tineret îl ironizează pe potenţialul candidat la primărie la modul dur, fără menajamente. Dumitraşcu a declarat, la Radio Infinit, că filiala pe care o conduce este foarte bine organizată şi nu mai acceptă sfaturi de la un om care a beneficiat din plin de statul de membru de partid. În plus, preşedintele de la tineret a sugerat că lui Adrian Tudor îi este teamă că va fi “retrograt” din prima linie a formaţiunii politice. Replica vine după ce actualul viceprimar a declarat că membrii TSD Gorj au nevoie de “şcoală politică”, iar activităţile pe care le deşfăşoară să fie mai complexe.

“Domnul Adrian Tudor face nişte afirmaţii nefericite, l-aş invita să vină la şedinţele noastre. Ne trimite pe toţi la şcoală, nu ştiu la ce şcoala se referă dânsul. Probabil la şcoala aceea ‘academia de informaţii’. Noi tinerii TSD, avem şi noi carieră personală, unii sunt profesori, alţi profesori universitari sau ingineri. Atacurile pe care le face nu mi se par în regulă, având în vedere şi faptul că am stabilit, de comun acord, cu organizaţia judeţeană, că nu există discuţii şi lupte între noi, ca şi membri. Nu mi se pare în regulă şi nu o să-i mai răspund domnului Tudor. Ce anume să facă şi să dreagă? Să ne ajute cu ceva dacă vine aici. Funcţii politice şi publice a tot avut datorită PSD-ului. La asta m-am referit când am spus că a fost numit, şi nu ales, şi am dreptate. Noi ştim ce se întâmplă acolo, iar dânsul dacă vrea ceva concret să ne spună şi nouă ce şcoli a făcut. Îl asigur că la partid nu există bancă de rezerve. TSD este în teren, munceşte, şi fizic, şi mediatic, şi s-a văzut, avem acţiuni în tot judeţul şi în toată ţara. Poate dumnealui vrea să prindă vreo bancă de rezerve şi noi nu ştim”, a afirmat Dumitraşcu.