Captură! Tutun în valoare de aproape 8 miliarde de lei vechi, ascuns printre semințe de floarea soarelui

Captură impresionantă a polițiștilor de frontieră anunțată de Corpul Național al Polițiștilor. Potrivit breslei profesionale precizate, un cetățean bulgar a încercat să introducă în România tutun în valoare de aproape 800.000 de lei, marfă de contrabandă ascunsă printre semințe de floarea soarelui.

 

Tutun de aproape 800.000 lei ascuns printre semințe de floarea soarelui!
În noaptea de 29.04.2021, în jurul orei 00.30, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autocamion marca Scania, condus de către un cetățean bulgar, în vârstă de 37 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, semințe de floarea soarelui, de la o firmă din Bulgaria, pentru o firmă din România.
În urma controlului amănunțit efectuat, polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în semiremorca mijlocului de transport, 125 de saci de mari dimensiuni, care se aflau ascunși sub marfa declarată și care conțineau frunze de tutun, în cantitate totală de 3836 kg.
Șoferul a declarat polițiștilor de frontieră faptul că acesta a preluat remorca de pe teritoriul Bulgariei și nu avea cunoștință despre tutunul ascuns”, a transmis sursa citată. 
Articolul precedentBNR își modernizează toaletele din sediul central. Cost: Peste 73 de miliarde de lei vechi
Articolul următorSerbia: Fiecare cetățean care se vaccinează va primi echivalentul a 25 de euro