Caramitru: Jocul e închis pentru următorii șase ani. PSD și PNL au garantată o super-majoritate

Andrei Caramitru, fost USR, crede că la nivel politic PSD și PNL vor deține frâiele României în următorii șase ani. Acesta a prezentat o scurtă analiză în care caută să îți argumenteze ideea.

Mă distrează că unii cred că mai pot schimba ceva la nivel politic in următorii 6 ani. Jocul e închis, daca nu v-ați prins. 60% lejer votează cu PNL-PSD, au garantată o super-majoritate. Restul de 40% merg mai puțin la vot și sunt in doua zone incompatibile (USR si AUR). În plus, Reper s-a rupt de USR (sistemul aplaudă), pe zona AUR o sa apară nșpe partide care vor rupe de acolo (Șoșoaca, Dragnea etc) – sistemul susține. Ăștia mici nu vor intra in parlament, dar USR si AUR vor fi erodați pe la 10%. Total irelevanți.

La Președinție va fi un candidat cheie susținut si de sistem, și de SUA, și de UE (probabil Geoană) și in turul doi va fi contra lui Simion. Deci îl veți vota toți să nu iasă clovnul Gigi putinistul și asta a fost, va câștiga cu 75%. Si va fi mai bine decât cu Klaus, de fapt (Geoană e mult mai smart si conectat international de fapt)”, a scris, pe facebook, Caramitru.