Cârciumaru, executat public! ”Dacă stadionul este gata, suntem noi, ceilalți, nebuni. Consumă bani degeaba și ca senator”

Liberalul Mihai Paraschiv a lansat un atac fără precedent la adresa senatorului PSD Florin Cârciumaru. Replica reprezentantului PNL vine după ce fostul edil i-a luat apărarea premierului Viorica Dăncilă, despre care a spus că este nevinovată pentru că a declarat că stadionul de la Târgu Jiu este finalizat. Paraschiv a afirmat că Dancilă ar trebui declarată persona non-grata în Târgu Jiu, iar faptul că parlamentarul de Gorj a încercat să disculpe premierul l-a scos din minţi pe penelist. “Se poate comenta ceva când lansează în spaţiul public o asemenea aberaţie? Ce să comentăm ce declară persoane care nu sunt cu picioarele pe pământ? Dacă este stadionul gata, suntem noi, toţi ceilalţi, nebuni. Intoxică spaţiul public cu asemenea imbecilităţi. Se poate juca la stadion, şi nu ştim noi? Se poate parca la stadion? Suni nişte evidenţe pe care aceşti pesedişti le neagă doar pentru a se gudura pe lângă şefii de partid”, a tunat Paraschiv la Radio Infinit.

Consilierul liberal a mers şi mai departe, declarând că lucrările la noua arenă nu vor fi terminate în actualul mandat al primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

“Domnul deputat Mihai Weber a susţinut că stadionul va fi gata la sfârşitul lunii septembrie, în condiţiile în care nu avem nici măcar banii alocaţi, nu s-au făcut nici licitaţiile. Se tergiversează o chestie extrem de simplă. Sunt nişte beţe-n roate de la un Guvern incompetent care nu face decât să încurce lucrurile”, a spus Paraschiv.

Revenind la Cârciumaru, reprezentantul PNL a spus că parlamentarul toacă banii cetăţenilor aiurea, pentru că nu este capabil să sprijine Gorjul din această postură.

“17 ani a îngropat oraşul Târgu-Jiu, mai consuma bani degeaba şi ca senator. În afară de interpelări, aţi văzut ceva concret? Aţi văzut că s-a deblocat construcţia podului de pe Defileu cu ajutorul senatorului Cârciumaru? Aţi văzut că au venit bani pentru stadion cu ajutorul senatorului Cârciumaru? Nu a realizat nimic”, a declarat Paraschiv.

Stadionul de la Târgu Jiu a înghiţit până acum 20 de milioane de euro, fiind nevoie de încă 5 milioane de euro pentru ca investiţia să fie finalizată.

 

Articolul precedentTârgu Jiu: Trei seri de excepție, începe Festivalul Național de Folck și Baladă ”Poarta Sărutului”
Articolul următorExistă DOVADA! ”Umbra” care face și desface pentru desemnarea candidatului PSD la Primăria Târgu Jiu