Cârciumaru l-a învățat pe Lupescu fenta cu esteriorul stadionului

Fostul internațional român de fotbal, Ionuț Lupescu, a fost prezent la sfârșitul săptămânii la Târgu Jiu, unde și-a prezentat programul de proiecte avansat în lupta pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal. Alături de el, foștii colegi Florin Răducioiu și Florin Prunea, un trio care a intenționat să se vadă cu diriguitorii fotbalului din Gorj. Întâlnirea a avut loc la sediul AJF Gorj și, surpriză, printre oamenii implicați în fenomen s-a infiltrat și senatorul Cârciumaru, fost primar al municipiului Târgu Jiu. Acesta a avut un scurt dialog cu Ionuț Lupescu, după care s-a așezat cuminte în primul rând destinat auditoriului. Enigma prezenței lui Cârciumaru în sala de festivități a AJF Gorj a fost dezlegată chiar de senatorul de Gorj. El a precizat pe pagina sa de facebook că a ținut morțiș să îi ureze succes în alegeri fostului mare fotbalist. Și, totuși, ce a avut de discutat Cârciumaru cu Lupescu? La prima vedere, cei doi par a nu avea nici măcar o virgulă în comun. Senatorul și omul de fotbal se cunosc, au chiar ceva amintiri comune. Parlamentarul, se pare, mai multe, iată în exclusivitate frânturi din conversația Lupescu – Cârciumaru:

Lupescu: Ce mai faceți? Nu v-am mai văzut de la Cupă…(probabil finala Cupei României, disputată la Târgu Jiu în 13 iunie 2009)

Cârciumaru: Cupa, Cupa…și ne-am mai întâlnit la o întâlnire cu asociația cu primarii…

Deci, stadionul este gata, totul e funcțional, numai să vină să facă esteriorul, ca să poată face recepția. 13.000 de locuri, a costat vreo 21 de milioane de euro. Are încălzire, tot…

Lupescu: Trebuie și echipă

Cârciumaru: Ne trebuie. E lucru mare că am reușit la vremea respectivă să aducem investiția ….Hotărări interne ( CEO n.red.)…Bă, nu aveți profit, jos cu fotbalul. S-a interpretat politic și s-a dus dracu. Păcat de echipă.

Din păcate, investiția nu a fost adusă în totalitate, iar în condițiile date nu vine nimeni să facă ”esteriorul”. Municipalitatea așteaptă o hotărâre de guvern care să salveze situația, fără implicarea Bucureștiului nu va putea finaliza proiectul.

Articolul precedentCEO: Bani în plus la negocieri. Dar nu pentru salarii!
Articolul următorInstanța a respins contenstațiile asociaților reclamați de Pandurii