Cârciumaru vrea la inaugurarea Sălii Polivalente

Considerând că a contribuit hotărâtor la aducerea investiţiei la Târgu-Jiu, senatorul Florin Cârciumaru nu concepe să nu participe la inaugurarea Sălii Sporturilor. În acest weekend, debutează Campionatul European de Box (Under 22), prilej cu care publicul are ocazia de a se familiariza cu noua locaţie. Fostul edil al municipiului s-a declarat satisfăcut de Complexul Sportiv care s-a ridicat la Târgu Jiu şi a susţinut că mulţi l-au criticat când s-a decis demolarea stadionului şi a sălii.

“Este normal să particip, este o investiţie pe care am început-o cu ani în urmă. Ştiţi foarte bine câte reproşuri am primit la vremea respectivă, că demolăm o sală, că demolăm un stadion, dar cred că după ce s-a finalizat şi stadionul, şi sala de sport, cei care m-au criticat îmi dau dreptate că am făcut un lucru bun la vremea respectivă. Primăria Târgu Jiu nu se mai întâlneşte cu asemenea ocazie, prin contribuţia Guvernului României, să se realizeze la Târgu Jiu un complex sportiv de nivel european”, a afirmat Cârciumaru.

Din păcate, la Târgu-Jiu va exista doar infrastructura la standarde înalte. Energia (handbal şi baschet de Liga Naţională) a dispărut, iar pandurii sunt la “terapie intensivă”.

Articolul precedentLuat la întrebări! Șeful IPJ Gorj trebuie să spună ce măsuri a luat pentru a stopa carnagiul de pe ”drumul morții”
Articolul următorTupeu! S-a dat cu taxiul prin Piața Prefecturii