Cât costă o invitaţie? Îl blochează, guvernamental, Dragnea pe Romanescu?

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost deschisă cu o competiţie de amploare. Campionatul European de Box Under 22 a marcat inaugurarea unei investiţii mult aşteptate de gorjeni. Oficialităţi şi cetăţeni au făcut coadă ca să vadă “bijuteria” de 1.250 de locuri din oraşul lui Brâncuşi. Surpinzător, a lipsit fostul edil Florin Cârciumaru, cel care se lăuda că este iniţiatorul proiectului, dar şi prefectul de Gorj, şi preşedintele Consiliului Judeţean. La eveniment, de altfel, nu au venit reprezentanţi din coaliţia PSD- ALDE, probabil de frică să se afişeze cu fostul lor coleg, deputatul de Gorj, Victor Ponta.

“Este o sală începută pe perioada domnului Cârciumaru şi a domnului Ponta. Eu n-am făcut decât oficiile de gazdă, sunt persoana care a trebuit să inaugureze această sală în calitatea de primar. Mai mult decât atât, am invitat la această inaugurare toţi factorii de decizie din acea perioadă şi factorii de decizie din acest moment. Mi-am dorit unitate, mi-am dorit ca de această sală să se bucure cetăţenii din judeţul Gorj şi autorităţile care au pus umărul la realizare. E o zi prea frumoasă pentru municipilul Târgu Jiu şi vreau să văd lucrurile bune, faptul că avem ocazia de a inaugura o astfel de sală în municipiul nostru. Este cel mai important eveniment pe care îl avem în ultimii 10 ani de zile. O astfel de investiţie nu o întâlnim în fiecare an. Mă aşteptăm la o unitate din partea tuturor politicienilor şi oamenilor din administraţie. Cetăţenii ne-au dat o lecţie. Au venit la această inaugurare şi cred că vor participa la toate evenimentele care vor avea loc în cadrul Campionatului European de Box. Este surpinzător, dar e o zi prea fericită pentru comunitatea pe care o reprezint ca să caut eu scuze pentru cei care n-au dorit să vină. Nu cred că sunt vinovat, mi-am făcut datoria să invit pe toată lumea. Victor Ponta este deputat de Gorj, avem 7 parlamentari de Gorj şi, din punctul meu de vedere, nu poţi să inviţi 6 şi să-l laşi tocmai pe acela care a pus cărămida pentru realizarea acelei investiţii. Ar fi incorect. Cu 5 minute înainte de a începe oficierea, l-am sunat din nou pe domnul Florin Cârciumaru, pentru că era firesc să-l sun fiind fostul primar al municipiului. Nu a răspuns la telefon. L-am sunat şi pe domnul Ninel Muja de la Consiliul Judeţean, nu mi-a răspuns la telefon. Eu cred că mi-am făcut datoria cu vârf şi îndesat ca să am în această zi toţi oamenii care ar putea să se bucure de această investiţie. La stadion voi proceda exact la fel”, a declarat primarul municipiului, Marcel Romanescu.

“Mă bucur că alături de cei de aici am început proiectul şi cu sala şi cu stadionul, şi l-am văzut şi terminat. La noi, toate se încep şi nu se termină nimic, aşa încât e un moment de bucurie pentru Târgu- Jiu. Mă bucur că primarul m-a invitat, o să vin şi la deschiderea stadionului. Sper să inaugurăm şi centura şi toate lucrurile pe care le-am început. Asta e ce rămâne după nişte oameni politici, restul, vorbe certuri, se uită. Eu sunt un om norocos, am putut să încep ceva, pot să le văd terminate şi mă bucur pentru Târgu Jiu. Probabil, ei nu-l plac pe primar, dar eu îl plac, mă bucur să stau lângă el, cum mi-a plăcut şi de fostul primar. Atâta timp cât fac treabă sunt foarte buni. În rest, oamenii politici vin la evenimente dacă îşi respectă alegătorii, dacă nu-i respectă, şi ascultă de şeful de partid, o să dispară, cum au dispărut şi alţii. Timp de 15 ani, aici, împreună cu oameni din PSD am făcut lucruri bune şi acum ei nu mai fac. O să fiu şi mai fericit când o să văd din nou meciuri de Divizia A, de handbal şi de baschet, aici în sală”, a spus deputatul de Gorj, Victor Ponta. Rămâne de văzut ce uşi va mai avea deschise primarul Romanescu în actualul guvern după ce l-a invitat pe Ponta la Târgu Jiu.

Articolul precedentCampion! Aur pentru un luptător de la Pandurii
Articolul următorSe îngroașă gluma! Guvernul dă semne că vrea să tragă jumatate din CEO pe linie moartă