Ciolacu a confirmat furtul banilor jurnalistelor din sediul PSD: Un incident minor, nu s-a ajuns la poliție

Marcel Ciolacu, președintele interimar PSD, a spus că s-a enervat în momentul în care a aflat despre furtul ce a avut loc în sediul partidului, victime fiind două jurnaliste cărora le-au fost subtilizați banii din portofelele aflate în genți. Fapta s-a petrecut joi, într-o sală destinată ziariștilor din sediul central al social-democraților.

Am înțeles că s-a rezolvat pe cale amiabilă. Mie mi-a citit știrea domnul Stănescu, chiar am avut o ieșire nervoasă că nu mi-a spus mai devreme. Un incident minor, nu s-a ajuns la poliție”, a declarat, potrivit Mediafax, Ciolacu.

Reprezentantele mass media ieșiseră să abordeze pentru declarații liderilor partidului, iar când au revenit în încăperea respectivă au constatat furturile, într-un caz fiind vorba de 100 de euro, iar în cel de-al doilea de 80 de lei.

Cea care a făcut public faptele a fost jurnalista Ionela Arcanu, de la Realitatea TV, care a postat pe facebook:

Două colege au rămas fără bani chiar în sediul PSD. Ele își lăsaseră gențile în sala destinată presei din sediul partidului și au mers să ia declarații liderilor PSD. Când s-au întors, au constatat că le lipseau banii din portofele”.