Ciolacu anunță ca PSD are un premier pentru un nou guvern

Marcel Ciolacu, președinte interimar PSD, a anunțat, joi seara, că partidul din care face este pregătit să vină cu o soluție pentru funcția de premier, în cazul în care guvernul liberal va fi demis prin moțiune de cenzură.

Asta e treaba Opoziţiei să depună moţiuni de cenzură. Când PNL depunea moţiuni de cenzură, noi veneam să spunem: Domnule nu aveţi voie să depuneţi moţiuni de cenzură’? (…) Nu mai sunt credibili. Aici este marea problemă a acestui guvern. Acest guvern trebuie să plece şi să fie înlocuiţi de nişte specialişti care să gestioneze această pandemie şi criza economică. Nu mai au credibilitate. Noi suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier. O să discutăm şi cu celelalte forţe aflate în Opoziţie, ca şi PSD, din Parlament să venim cu o singură propunere, un specialist recunoscut de către toată lumea. Avem această propunere. E şi normal dacă dărâmăm un guvern să venim cu o propunere. O să mergem şi cu o propunere de proiect economic pe termen scurt până la alegeri” a declarat, la România TV, Ciolacu.

Acesta nu a precizat dacă propunerea în cauză vine din rândurile PSD sau este un tehnocrat, în jurul căruia se intenționează constituirea unui Cabinet.

Articolul precedentAccident! Bărbat transportat la spital după ce a lovit un cap de pod
Articolul următorSondaj IMAS: Cresc granzii. Partidele lui Băsescu și Tăriceanu au probleme mari