Ciolacu: Bani pentru majorarea pensiilor și salariilor prin stoparea furtului banului public. În mai, PSD va avea guvern din umbră

Partidul Social Democrat va arăta românilor că sunt bani pentru mărirea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, a transmis, luni seara, liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Acesta a anunțat că PSD a finalizat proiectul de buget pe 2021, subliniind că va avea loc o ”stopare masivă a furtului din bani publici”.

Am finalizat proiectul nostru de buget pe anul 2021, o să îl prezentăm în următoarea perioadă, este şi sustenabil. Va merge şi pe consum şi pe investiţii în mare parte. Vom arăta românilor că există bani suficienţi să mărim şi pensiile, salariile şi alocaţiile, cu o stopare masivă a furtului de bani publici, ceea ce se întâmplă de un an”, a declarat, la TVR, șeful social-democraților.

Ciolacu a precizat că se va continua reformarea partidului și că PSD va avea guvern din umbră în luna mai:

O să pornească şi Consiliul Naţional, o să fie o deschidere a partidului în toate judeţele către oameni noi. A fost prima etapă la listele parlamentare. Pregătim un guvern din umbră, aşa este într-o democraţie consolidată. O să aducem mult mai multe doamne în acest cabinet din umbră. Imediat după 1 mai îl vom prezenta”.