Ciolacu: Ne trebuie un aparat bugetar mai suplu. Nu putem doar să cerem de la români

Declarație a președintelui PSD, Marcel Ciolacu, ce poate însemna o reală abordare în viitor. Deși au curs mesajele în care s-au dat asigurări că nu vor urma concedieri în sistemul bugetar, liderul social-democrat spune apăsat că este nevoie de un aparat bugetar mai suplu, că ‘‘în administraţiile locale, centrală, trebuie să rămână oamenii buni, care înţeleg ce rol au în acele administraţii şi pe cine reprezintă”.

 

Oameni buni, ne trebuie un aparat bugetar mai suplu, asta nu înseamnă că noi am venit acum şi vom da oameni afară, asta înseamnă că în administraţiile locale, centrală, trebuie să rămână oamenii buni, care înţeleg ce rol au în acele administraţii şi pe cine reprezintă. Trebuie făcut acest lucru, şi aşa este prea târziu. Trebuie să ne aşezăm toţi trei la masă şi să găsim cele mai bune soluţii şi să vorbim despre secretarii de stat, trebuie să înţelegem că ăsta este rolul nostru, nu putem în continuare doar să cerem de la români. Este un moment istoric, pe care ni l-am asumat şi trebuie să facem faţă acestor provocări’‘, a spus, vineri, Ciolacu.

Articolul precedentJuveții știu să câștige și în Bănie! U Craiova, victorie foarte importantă în meciul cu Chindia Târgoviște
Articolul următorTârgu Jiu: O renumită carmangerie oferă câte o porție de mici, gratuit, luni, 1 Mai