Ciolacu: Nu a avut nimeni în cap să impoziteze nunțile și botezurile

 

 

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, vineri, că încă nu şi-a asumat proiectul de lege privind măsurile fiscale şi a anunţat că va avea, luni dimineaţă, o nouă întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş. Liderul PSD a precizat că nu vor fi impozitate nunţile şi botezurile şi că „n-a avut nimeni în cap vreodată” o astfel de intenție.

 

Nu mi-am asumat încă legea. Întotdeauna intervin schimbări. Încă eu nu mi-am asumat legea. Luni de dimineaţă  la ora 9.00 voi avea din nou întâlnire cu ministrul Finanţelor pe tot calculul de lege”, a spus primul ministru.

 

Întrebat dacă intră şi nunţile şi botezurile sub incidenţa măsurii impozitării cu 70% din veniturile nedeclarate, Ciolacu a răspuns:

 

Nu sunt din venituri nedeclarate. Din venituri pe care nu le pot justifica. Nu intră aici (nunţile şi botezurile – n.red.). În politică trebuie să îţi fie frică nu de ceea ce faci, trebuie să îţi fie frică de ceea ce se poate inventa că ai fi făcut sau ai fi vrut să faci. N-a avut nimeni în cap vreodată să impozite nunţile şi botezurile”, a explicat Ciolacu.