Ciolacu: PSD-ALDE-Pro România, alianță cu nume, siglă și organisme comune. Excesele lui Ponta

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat, duminică seara, că sunt demersuri pentru realizarea unei alianțe PSD-ALDE-Pro România. Totodată, liderul social-democrat a căutat să convingă electoratului partidului că nu va mai accepta atacurile lui Victor Ponta la adresa membrilor PSD.

Am avut discuții cu domnul Tăriceanu și cu domnul Ponta. Este adevărat, mai plăcută cu domnul Tăriceanu. Sunt niște excese din partea domnului Ponta, i-am spus că nu este normal, având în vedere și trecutul comun, să fie făcute anumite afirmații, atacuri împotriva membrilor sau PSD, partid care l-a făcut premier și i-a oferit posibilitatea de a candida la prezidențiale. Să ne facem că uităm trecutul din PSD? Eu nu o să mai accept atacuri. Am încheiat, totuși, conversația într-o notă optimistă”, a spus, duminică seara, la Antena 3, Ciolacu.

Entitatea politică ce se vrea construită ar urma să aibă o denumire, siglă și organisme comune.

Detaliile acestei alianțe politice se negociază în aceste zile: obiective, pondere, denumire, siglă, organisme comune, iar obiectivul declarat va fi acela al câștigării alegerilor locale și parlamentare”, a mai arătat șeful PSD.