Ciprian Florescu și-a început campania evocând mușcatele puse pe stâlpi de Cîrciumaru

Ciprian Florescu a dat semnalul ce poate însemna începerea campaniei electorale pentru Primăria Târgu Jiu. Fostul prefect a sugerat și tactica pentru bătălia în care, susține, încă nu știe dacă va intra. Convins de realizările PSD, acesta spune că oamenilor trebuie să le arăți ce ai făcut și susține că Romanescu ar avea temeri ce privesc eventuale comparații cu fostul primar, Florin Cîrciumaru. Dezinvolt, social-democratul este încrezător în evaluările cetățenilor, dar pare să ignore faptul că aceeași oameni au sancționat dur PSD tocmai pentru marile nerealizări ale administrației trecute a municipiului Târgu Jiu.

‘Nu știu dacă se teme de pierderea alegerilor (Romanescu n.red), știu, în schimb, și sunt convins de această chestiune, are temeri legate de eventuale comparații ce vor fi făcute între mandatele domnului Florin Cîrciumaru și partea de mandat pe care domnul Marcel Romanescu a dus-o la Primăria Târgu Jiu. (…) Noi suntem siguri pe ce am făcut, pentru că ce am făcut se vede. PSD știe clar ce obiective a atins, are cu ce să vină în fața electoratului și am certitudinea că cetățenii vor aprecia așa cum trebuie ceea ce s-a făcut și nu s-a făcut în Târgu Jiu în ultimii ani”, a spus, la Radio Infinit, actualul secretar de stat.

Romanescu este convins că în doar trei ani a realizat lucruri foarte bune și utile pentru cetățeni și precizează că nu se teme de paralelele pomenite de Florescu. Mai mult, actualului edil pare să îi convină de minune strategia celor de PSD, poate și pentru că are în față dimensiunile reale ale eșecului unei administrații care a dus la depopularea municipiului.

”Niciodată (nu se teme de comparațiile pomenite de Florescu n.red.). În afară de faptul că după doar trei ani de mandat sunt lucruri foarte utile și foarte bune pentru cetățenii municipiului Târgu Jiu, lucruri pe care le-am făcut, sunt foarte multe care vin din trecutul mandatelor anterioare. Deci nu vreau să fac comparații. Eu vorbesc doar despre viitorul acestui municipiu. Sunt sigur că sunt semnale pozitive că Târgu Jiul are viitor. (…) Să le dea Dumnezeu sănătate! Rezultatul nu va fi nici cel pe care îl așteaptă domnul Weber, nici domnul Ciprian Florescu. Eu am încredere că cetățenii municipiului Târgu Jiu pot să facă în acest moment diferența între Marcel Romanescu și ce a fost în trecut”, a replicat actualul edil-șef.