Cîrciumaru îl ridică în slăvi pe Rujan. Sare Florescu ”din schema” candidaturii pentru Primăria Târgu Jiu?

Florin Cîrciumaru regretă demisia prefectului Cristinel Rujan. Fostul primar din Târgu Jiu se declară foarte mulțumit de activitatea lui Rujan, pe care îl consideră ”unul dintre cei mai buni și serioși prefecți pe care i-a avut Gorjul”. Aprecierile senatorului apar într-un moment în care s-au relansat speculațiile, potrivit cărora prefectul demisionar ar urma să fie adevăratul candidat PSD pentru Primăria Târgu Jiu.

Unul dintre cei mai buni și serioși prefecți pe care i-a avut Gorjul, Cristinel Rujan, a cedat, într-un final, presiunilor Guvernului Orban și a demisionat într-o perioadă extrem de dificilă pentru județul nostru. Domnul Rujan s-a aflat sub presiunea ingrată a PNL încă de anul trecut, însă a reușit să-și îndeplinească atribuțiile de prefect în mod profesionist și să facă față situațiilor de urgenţă cauzate de pandemie.
Ca cetățean al Gorjului, sper ca premierul Ludovic Orban să numească urgent un prefect la fel de pregătit și disciplinat ca domnul Rujan, și nu unul amator, așa cum a numit în alte județe din țară.
Felicitări pentru serviciul deosebit adus Gorjului și succes în continuare, domnule Cristinel Rujan!”, a transmis parlamentarul.