Cîrciumaru promite bani pentru Târgu Jiu: Se face şi ”Centura”, şi ”Calea Eroilor”

Senatorul PSD Florin Cîrciumaru a ţinut să-l liniştească pe colegul său liberal, Dan Vîlceanu, în ceea ce priveşte alocarea de fonduri pentru “Calea Eroilor”. Cârciumaru a precizat că investiţia se va face în mai multe etape şi, personal, garantează pentru finanţarea proiectului. Reacţia vine după ce Vîlceanu a cerut 46 de milioane de lei printr-un  amendament la Legea Bugetului de Stat pe 2019.

“În momentul de faţă, această investiţie are alocată o sumă de două milioane de euro şi se află în faza de licitaţie. Programul va primi în continuare bani, totul este în grafic. În primul rând să consumăm ce avem, să dăm drumul la toate investiţiile prevăzute prin PNDL 2 şi, la vremea respectivă, îl asigurăm noi pe domnul deputat Vîlceanu că vom obţine bani pentru etapa a doua. Garantăm noi că banii vor fi alocaţi în continuare pe PNDL”, a spus Cârciumaru la Radio Infinit.

Senatorul a ţinut să lămurească şi situaţia centurii ocolitoare a municipiului, precizând că a insistat foarte mult pentru reluarea lucrărilor.

“Am făcut două interpelări până în momentul de faţă. De fiecare dată mi s-a răspuns că vor continua lucrările şi vor continua. Din informaţiile pe care le am în momentul de faţă se pregăteşte licitaţia desemnării unui alt constructor”.

 

Articolul precedentTârgu Jiu: Amenințare cu pistolul în trafic
Articolul următorȘocant! Un bărbat de 35 de ani a murit la frizerie