Cîrciumaru zice una, Weber alta: Reîncepe circul în desemnarea candidatului PSD pentru Primăria Târgu Jiu

Necunocute și contraziceri în sânul PSD Gorj, fostul și actualul președinte nu sunt pe aceeași lungime de undă. Senatorul Florin Cîrciumaru a precizat la Radio Infinit că în noul sondaj pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu sunt trei nume, în urma finalizări studiului unul dintre acestea urmând a fi obțiunea social-democraților pentru reședința municipiu de județ.

”Am demarat sondajul. Pe acest sondaj a fost trecut domnul Ciprian Florescu, domnul viceprimar Popescu Aurel și domnul viceprimar Adrian Tudor. (…) Am mers numai pe trei (posibili candidați n.red.) pentru că ne-am dat seama că prima dată am mers pe prea mulți și s-a diluat numărul de voturi, nu am putut să tragem o concluzie”, a spus Cîrciumaru.

Acesta a mai precizat că prefectul Florescu a ieșit al doilea, după Adi Cîmpeanu, la primul sondaj, stă bine la capitolul popularitate, râmâne de văzut câtă încredere inspiră târgujienilor.

La câteva ore de la apariția informației, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a precizat pentru Pandurul că informația este eronată. Potrivit acestuia, sondajul cuprinde mai multe nume.