Cîrțu, foc și pară pe jucătorii CSU Craiova: Băieții ăștia pentru ce își ia banii?

Fostul mare fotbalist Sorin Cîrțu este foc și pară după ce CSU Craiova a remizat la Cluj, cu echipa Universitatea, din localitate. Până nu demult președinte al oltenilor, Cîrțu a pus tunurile pe fotbaliști, nemenajând nici vedetele echipei.

 

Mă uitam și după meci. Băi, Bancule, lasă-ne cu problemele de arbitraj, la asta te gândești tu acum. Ok, să zicem că a fost un henț cum zice Bancu, ok sunt de acord, dar analizează-ți prestația, că a fost jenantă prestația. Băieții aceștia pentru ce își iau banii?

Este un teren pe care poți să joci fotbal să îți pui în valoare calitățile. Nu se joacă dur, este un public care nu incintă la violență. Tu doar trebuie să joci fotbal. Apropo de Nicușor Bancu, ar trebui să fie foarte vocal cu jucătorii importanți din echipă, să îi strângă cu reproșuri.

Cum a fost și faza golului, e inadmisibil, a dat cu muchia capului, a sărit mingea, nu am văzut așa ceva. A dat cu muchia. Plus că, să îți spun ceva. Evoluția echipei a fost influențată și de prestația lui Mitriță și a lui Houri. 

Mi s-au părut sub pretențiile care sunt pentru ei, la evoluțiile și calitățile lor. Poate s-a nimerit să fie ambii într-o pasă mai proastă. Dacă era doar unul îl suplinea pe celălalt. Acum nu știu dacă a fost doar forma lor sau atitudinea pe care a avut-o U Cluj față de ei.

Într-adevăr au fost tratați cu foarte mare seriozitate, cu dublaj. Mitriță o singură dată a ieșit în evidență când i-a dat pasă lui Markovic, iar Markovic a ratat singur cu portarul”, a spus, pentru Fanatik, Cîrțu.