Codrin Ștefănescu anunță că se retrage din politică. Revine Dragnea lângă APP?

 

Codrin Ștefănescu, liderul partidului Alianța pentru Patrie (APP), a anunțat vineri, 13 ianuarie, că se retrage pentru o perioadă din politică, invocând motive personale.
Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare.
Proiectul Alianța Pentru Patrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi în urmă cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție și vânzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre.
Dragi patrioți,
Am predat azi, colegilor mei din APP, un partid al patrioților români, pregătit și organizat bine in teritoriu să între in lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber in țara noastră!”, a transmis Ștefănescu.
Acesta îl recomandă pe Liviu Pop, fost ministru al Educației, pentru preluarea primei funcții în partid, dar rămâne de văzut dacă la mijloc nu este o strategie care să aibă ca finalitate revenirea lui Liviu Dragnea alături de APP.