Concursul pentru șefia CSM ar putea fi repetat. Indiferent de situație, Bălăeț se va ocupa de sportul municipal

Concursul prin care Robert Bălăeț a devenit director al Clubului Sportiv Municipal a fost anulat în instanță, la Târgu Jiu. Decizia nu este definitivă, însă dacă în urma recursului va rămâne aceeași, concursul ar putea fi repetat.

Admite acțiunea precizată în parte. Anulează concursul pentru ocuparea postului vacant de Director al Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu organizat în perioada 4.02.2019-07.02.2019, cu privire la reclamant și pârâtul Bălăeț Robert, cu consecința anulării dispozițiilor nr.2097/2018, 938/2019, și 1378/2019, contestate în cauză. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare, care se va depune la Tribunalul Gorj”, arată decizia instanței.

Organizarea concursului a fost contestată de unul dintre candidații la șefia CSM, Dan Marinescu, cel care a arătat că nu Primăria Târgu Jiu trebuia să fie organizatorul, ci Consiliul Local. Acesta a contestat și proba scrisă, susținând că se impunea numai proba interviu. Demersul lui Marinescu a fost admis de instanță, rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare.

Primarul Marcel Romanescu a spus, luni seara, la Tele 3, că se vor face toate demersurile legale în caz, iar în urma unei decizii definitive se vor lua măsurile ce se impun.

Este o decizie a instanței și nu o comentez. O vom ataca pe toate căile permise de lege. Cert este că în urma acestei hotărâri nu trebuie să sufere activitatea clubului, copiii care muncesc și antrenorii. CSM a pornit pe un drum și va continua mulți ani. Robert Bălăeț a muncit foarte mult în acest club, dacă se va impune, pentru o perioadă va fi consilierul meu pe probleme de sport’‘, a spus edilul.