Consultări cu asociațiile și la judecată: Romanescu vrea să atace în instanță majorarea tarifelor ApaRegio

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat că instituția pe care o conduce intenționează să acționeze ApaRegio în judecată. Ultimele majorări de tarife l-au determinat pe edil să inițieze consultări cu asociațiile de proprietari, în urma acestora urmând să se ia o decizie.

”După ce am avut o discuție cu secretarul municipiului Târgu Jiu și cu juriști din cadrul Primăriei Târgu Jiu, ne gândim foarte serios, după discuții pe care le vom avea cu asociațiile de proprietari din municipiu, să acționăm în instanță societatea ApaRegio pentru acele tarife pe care le-au impus cetățenilor din Târgu Jiu. E hotărârea noastră, societatea ApaRegio înainte de a transmite acele somații, acele adrese către asociațiile de proprietari, trebuia să aibă aprobarea Consiliului Local Târgu Jiu pentru noile tarife de apă și canal. Voi avea o discuție cu asociațiile de proprietari”, a spus primarul Romanescu.

Pe diferite canale media, directorul ApaRegio, Traian Pătrășcoiu, o ține una și bună: Romanescu se află într-o continuă campanie electorală, dar nu explică locuitorilor orașului campania cui o face primarul în momentul în care nu acceptă ca oamenii să fie nevoiți să suporte majorări peste majorări din partea ApaRegio, în timp ce mulți dintre ei se plâng de calitatea serviciilor oferite de această firmă.