Contre în PNL: Bobaru sugerează că Vîlceanu este oportunist, deputatul îl acuză de PSD-ism

Primarul din Bumbeşti Jiu, Constantin Bobaru, nu ratează nicio ocazie să se contreze cu liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Recent, Bobaru a spus într-o emisiune politică că preşedintele din judeţ i-a oferit prima poziţie pe listele parlamentare. Edilul a adăugat că a avut oferte şi de la PRO România, dar va fi lângă oamenii politici care îi sprijină comunitatea.

“Cu o săptămână înainte de evenimentul generat de vizita ministrului la Bumbeşti Jiu, domnul preşedinte a fost la mine în birou şi mi-a oferit tot! Locul 1, unde vreau, la Senat, la Deputaţi. Nu l-am crezut, fiecare are flerul lui. Orice om oportunist, din punct de vedere politic, ar prinde valul, PSD-ul e la jumătate. Eu am îndrăznit să mă iau cu PSD-ul de mână, pentru că aduc un beneficiu localităţii mele, nu cu PNL-ul care e pe val. Cine e oportunist politic, eu sau ei?”, a spus Bobaru la Radio Infinit.

Vîlceanu a catalogat declaraţia lui Bobaru drept “o minciună imensă”. Liderul PNL a spus că primarul face de ceva vreme politica social-democraţilor, iar cetăţenii din Bumbeşti Jiu vor avea doar de pierdut.

“E o minciună. Eu am avut o discuţie cu primarii şi viceprimarii liberali, la care domnul Bobaru nu a participat, şi le-am spus că listele pentru Parlamentare, pentru Consiliul Judeţean şi aşa mai departe, se vor vota şi vor fi alcătuite în Colegiul Director Judeţean, din care fac parte toţi primarii şi toţi preşedinţii de organizaţii. Cine vrea să candideze îşi depune o candidatură şi, în ordinea numărului de voturi, se va alcătui lista. E o minciună imensă. Dânsul mi-a comunicat că vrea să candideze, iar eu i-am spus să-şi depuna candidatura, pentru că listele aşa se fac. Primarii PNL nu se comportă cum se comportă domnul Bobaru, se comportă moral. Şi-a minţit în campania electorală cetăţenii spunând că au venit banii pentru Uzina Mecanică Sadu. Asta este modul de comportament al unui PSD-ist”, a declarat Vîlceanu.

Bobaru şi-a pierdut sprijinul politic al liberalilor pentru viitoarele alegeri locale.