Copila a spus tot! Bărbatul care și-a abuzat sexual fiica nu recunoaște fapta, dar a ajuns în arest

Părintele incestuos din Bâlteni a primit un mandat de arestare de 30 de zile. Bărbatul de 43 de ani este acuzat că şi-a abuzat sexual fiica, de 14 ani, în mod repetat, timp de un an. Critinel Conţi a ajuns, săptămâna trecută, după gratii în urma plângerii pe care a făcut-o chiar bunica fetei. Cum cei doi părinţi sunt divorţaţi, iar mama plecată în Italia, minora locuia cu bunica.

“Dispune arestarea preventivă a inculpatului CONŢI CRISTINEL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol (trei acte materiale), pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 20.07.2018, până la data de 18.08.2018. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a decis vineri o instanţă a Judecătoriei Târgu Jiu.

Cristinel Conți abuza de fiica sa când copila mergea în vizită, uneori chiar în momentele în care concubina sau fiul său, de 13 ani, se aflau în încăperi alăturate.  Aceasta a povestit totul celei care o avea în îngrijire, acasă, și, în cele din urmă, totul a ajuns la urechile polițiștilor. ”S-a oferit suport psihologic pe toată perioada audierii. În seara în care am aflat despre acest lucru, minora a fost luată în Centrul aflat în subordinea DGASPC Gorj. Am discutat cu ea, fata ne-a dat foarte multe detalii despre modul în care era abuzată. Totul se întâmpla de un an de zile. Va beneficia în continuare de consiliere pshihologică pentru a trece peste traumele suferite”, a spus Lidia Bîrsan, pshiholog la DGASPC. Minora și fratele ei se află în grija specialiștilor DGASPC Gorj. Cristinel Conți nu și-a recunoscut faptele, declarând în fața judecătorilor că este nevinovat.

Articolul precedentElectricienii de la Cariera Pinoasa, în stare gravă. Unul a fost operat, urmează și alte intervenții chirurgicale
Articolul următorLuis Popa: Este prematur să vorbim despre un candidat la Primăria Târgu Jiu