Home Principale Gorj Cosmin Popescu îl contrazice pe Iordache: Nu avem facturi neplătite la deszăpezire

Cosmin Popescu îl contrazice pe Iordache: Nu avem facturi neplătite la deszăpezire

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a ieşit cu precizări în fața jurnaliștilor, subliniind că instituția pe care o conduce nu are datorii către firmele aflate în realații partenieriale cu UAT CJ Gorj. Declarațiile de presă au venit în contextul în care Ion Iordache, patronul unei firme implicate în deszăpezire, spunea că unitatea diriguită de Popescu ar avea facturi neachitate pentru serviciile efectuate iarna trecută.

”Anul bugetar 2018 îl încheiem și nu avem nicio factură neplătită către Ydail sau orice altă firmă care lucrează pentru Consiliul Județean Gorj. Toate au fost plătite la timp. Urmează să plătim, în primele luni din 2019, pe cele aferente lunii ianuarie și lunii decembrie 2018. Deci, la această oră, tot ce este facturat către Consiliul Județean este achitat”, a precizat Popescu.

 

Totodată, președintele Consiliului Județean a mai spus că nici nu s-a pus în discuție diminuarea numărului de utilaje, în contract fiind prevăzute 68, nu 24 cât spusese Iordache.